VALENTIJNS MENU

13/02 - 14/02

Flesje Bubbels

Hapje - broodje - goei boter

*

Voorgerecht

'

'Stoeien in het stro'

Tartaar van Belgisch wit-blauw

Stro-patatjes

*

Hoofdgerecht

 

Bouillabaisse 

1/2 Kreeft per persoon

'Catch of the day' Noordzee vis en schaaldieren

Rouille

Toast

*

Nagerecht

'All you need is ❤ ...en een beetje chocolade'

Moelleux aux Chocolat

Bolleke vanille ijs

Framboos

Munt

140 per 2 personen

EXTRA OPTIES:

* Belgische Kaviaar 10 gr

20

 

* Oesters per 6 stuks (geopende incl. sjalot vinaigrette + citroen)

22

* Aangepast wijnarrangement  30

Fles rode wijn

Convivialité /Complazens / Grenache - Marselan - Syrah

&

Fles rosé wijn
Guilhem rosé / Moulin de Gassac / Carignan - Cinsault

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestellen kan via onderstaand formulier of telefonisch 013/29 78 25

t.e.m. maandag 8 februari.

 

Afhaalmoment:

Zaterdag 13/02 tussen 17 u en 18:30 u

 

Zondag 14/02 tussen 11:30 u en 12:30 u 

Betaalopties:

* Via overschrijving BE78 7512 0805 9986

vermelding: naam + familienaam

* Via Payconiq 

vermelding: naam + familienaam

Om de gerechtjes tot zijn recht te laten komen, vragen wij een kleine inspanning van jullie (bijv. opwarmen, garnituren toevoegen, schikken op een bord).

Alles is panklaar dus je hoeft zelf niets te bereiden enkel de instructies te volgen.

TEL 013 29 78 25

Koning Albertstraat 31, 3290 Diest

De Goeie Kost bvba

BE0712 752 733 

  • Facebook - White Circle