KERST & NIEUW

Dekken jullie de feesttafel?

Dan zorgen wij voor een heerlijk feestmaal...

MENU

3 x proevertje van de Chef

*Gerookte eend - mango

*Scampi - coco - ricotta - ananas

*Feuilletage van Boer'heike

*

Sint-Jacobsvruchten 

witte pens - pastinaak - vanille

OF

Carpaccio van gerijpt Eifelrund

truffelmayo - parmezaan - olijfcrumble - tomaat

*

Hertenkalf

Grand Veneursaus - witloof - winterpeen - veenbes - spruitjes - appel

*Keuze: verse kroketjes (frietketel) of pommes duchesse

OF

1/2 Kreeft à la nage (+/- 350 gr)

wortel - kervel - selder - prei - cocotte patatjes

*

Marquiche

fondant chocolade - gianduja

Shot: Amaretto

68

Incl.brood

Extra opties:

* Oesters (geopend) - citroen - sjalot vinaigrette

 per 6     22

 

* Champagne Ludovic David 35 per fles

* Aangepast wijnarrangement  35

Fles witte wijn

Sander' Weissburgunder Trocknen /Pinot blanc - Weissburgunder

Fles rode wijn

Sauvignus carignan 'Castan' /100% carignan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestellen kan via onderstaand formulier of telefonisch 013/29 78 25 

voor zondag 20 december 

Afhaalmoment:

Donderdag 24/12 tussen 15:30 u en 17 u

Donderdag 31/12 tussen 15:30 u en 17 u

Betaalopties:

* Via overschrijving BE78 7512 0805 9986

vermelding: afhaalmoment + naam + familienaam

* Via Payconiq 

vermelding: afhaalmoment + naam + familienaam

Om de gerechtjes tot zijn recht te laten komen, vragen wij een kleine inspanning van jullie (bijv. opwarmen, garnituren toevoegen, schikken op een bord).

Alles is panklaar dus je hoeft zelf niets te bereiden enkel de instructies te volgen.

TEL 013 29 78 25

Koning Albertstraat 31, 3290 Diest

De Goeie Kost bvba

BE0712 752 733 

  • Facebook - White Circle