top of page
AAG_2018_JULI_DEGOEIEKOST_4444.jpg

​

​

​

De kookmicrobe heeft hem al vroeg gebeten tijdens zijn jeugd bij zijn grootmoeder. Daar kreeg hij van kinds af aan allerlei keukengeheimen ingelepeld.

Tijdens zijn carriëre heeft hij in uiteenlopende zaken gewerkt van brasseries tot klasse restaurants.

Omdat hij in alle vormen wel zijn gading kon vinden, is

Bistro De Goeie Kost de ideale mix voor hem geworden.

Achter de stoof van Bistro De Goeie Kost staat Chef/eigenaar David Cornelissen.

​

AG_2018_JULI_DEGOEIEKOST_2134.jpg

De 'Chef's wife' Kellen zorgt voor een warm onthaal en zal jullie met de nodige kennis graag een woordje uitleg geven over de gerechten en bijpassende dranken.

​

Kato.png

Kato is één van onze eerste studenten die ondertussen een vaste waarde is geworden.  Door de week studeert ze hard en in het weekend verwelkomt ze jullie met plezier in onze bistro.

bottom of page