top of page

VOORGERECHTEN

Oesters - Zeeuwse Creuses 
Natuur 3stuks/13 of 6stuks/23
Ceviche 3stuks/15 of 6stuks/26

Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
10 (1st) - 16 (2st)

Carpaccio van Entrecôte - Holstein 
Groene asperges - houtskool mayo - brioche toast - kaas
18

Crudo van Kabeljauw
Furikake - wasabi - avocado - komkommer - koriander
19

Cilbir met Groene Asperges
Gepocheerd ei - dukkah - dille - komijn - sumak
17


 

HOOFDGERECHTEN


Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - slaatje - frietje
35

Rollade van Rog
Prei puree - beurre blanc - preihart - kappers - amandel
34

Ossobuco
Kalfsschenkel - tomaat - risotto - gremolata
32

Noorse Zalm Tartaar
Limoen - dille - roze peper - waterkers - frietjes
33


Aubergine à la Grecque
Feta - orzo - tomaat - oregano - raketsla - olijven

28

 

NAGERECHTEN

Babelle Blanche
aardbei - roze peper - basilicum - witte chocolade
12

Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12


Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12

Ananas Carpaccio
Basilicum - munt - Pisang - kokos - vanille ijs - limoen
12


 
bottom of page