top of page

VOORGERECHTEN

Oesters - Zeeuwse Creuses n°2
 3stuks/15 of 6stuks/28

Oesters Ceviche style 
Radijs - komkommer - avocado - chili
3stuks/18 of 6 stuks/34

Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
11 (1st) - 17 (2st)

Millefeuille van Knolselder (veggie) 
Witte pesto - amandel - peer - vichyssoise - pickles
19

Ceviche van Hamachi
Yuzu - limoen - pistache - koolrabi - kroekoep
22

Bonbon van koudgerookte eend
Peperkoek - mango - balsamico - pecannoot - notensla

22

 

HOOFDGERECHTEN


Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witloof - frietje
38

Slibtongen (+/- 300 gr) 'Meunière' 
Frietjes - slaatje - amandel - beurre noisette
42

Pompoenrisotto (veggie)
Butternut - rode kool - pompoenpit - Grana Padano
28

Roodpoot Patrijs met Charmelcia​
Pastinaak - witloof - druif - paddenstoel - dragon
42

Wilde Zeebaars in Zoutkorst (2p)
Broccolini - venkel - bieslookpuree - jus van curry/saffraan 
38 pp

 

NAGERECHTEN

Crema Catalana
9

Café Glacé 'OR koffie'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12


Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12

Brioche Toast 
gemarineerde ananas - dragonijs
14

Kaasbord
Brood - noten - confijt
16


 
bottom of page