top of page

VOORGERECHTEN
Oesters - Zeeuwse Creuses
3stuks/13 of 6stuks/23
Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
10 (1st) - 16 (2st)
Tarte Tatin van witloof (veggie)
Geitenkaas 'Karditsel' - hazelnoot - mosterdsla
16
Mi-Cuit van Sint-Jacobsvruchten
Knolselder - quinoa - rode biet - kastanje - girolle
22
Varkenswang Duroc Ardenne Tradition
Mais - spitskool - cheddar - padron - nacho crumble
19
HOOFDGERECHTEN
Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witlof - frietje
35
Canette (jonge eendenfilet)
Rode biet - porto jus - gekonfijt witlof - hazelnoot - girolle
pommes noisettes
36
Bloemkool Steak (veggie)
Pinda crumble - krokant ei - boerenkool - bloemkool - zwammetjes
29
Zeetong (+/- 350 gr) à la Meunière​
Beurre Noisette - amandel - friet - slaatje
46
Roodbaarshaas
Bouillabaisse jus - geprakte aardappel - gegrilde prei - vongolé
36
NAGERECHTEN
Tiramisu Shanky Whip
Mascarpone - Bastognekoek - chocolade
12
Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12
Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12
Kaasbord 'Elsen'
Zuurdesem - marmelade - noten
16
bottom of page