top of page
VOORGERECHTEN
Oesters - Zeeuwse Creuses n°2
3stuks/15 of 6stuks/28
Oesters Ceviche style
Radijs - komkommer - avocado - chili
3stuks/18 of 6 stuks/34
Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
10 (1st) - 16 (2st)
Huisgemaakte Artisjok Ravioli (veggie)
Olijf - lamsoor - Grana Pandano - verjus - gemarineerde artisjok
21
Escabeche van Gegrilde Sardines
Tomaat - avocado - olijf - puntpaprika - chili
19
Tonijn Carpaccio
Perzik - Priorat Natur - limoen
21
HOOFDGERECHTEN
Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witlof - frietje
36
Kabeljauw à la Barigoule
Artisjok - kappers - groene linzen - gerookt spek
36
Venkel Risotto (veggie)
Gepofte tomaat - Grana Pandano - basilicum
28
Kalfs Zesrib Bearnaise​
Groene asperges - sla hart - krieltjes
42
Schotse Zalmtartaar
90% Schotse verse zalm - 10% huisgerookte zalm
dille - sjalot - friet
36
NAGERECHTEN
Crème Brulée
9
Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12
Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12
Lemon curd mousse
Framboos - witte chocolade - meringue
14
bottom of page