top of page

VOORGERECHTEN

Oesters - Zeeuwse Creuses 
 3stuks/13 of 6stuks/23

Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
10 (1st) - 16 (2st)

Tarte Tatin van witloof (veggie) 
Geitenkaas 'Karditsel' - hazelnoot - mosterdsla
16

Mi-Cuit van Sint-Jacobsvruchten
Knolselder - quinoa - rode biet - kastanje - girolle
22

Varkenswang Duroc Ardenne Tradition
Mais - spitskool - cheddar - padron - nacho crumble
19


 

HOOFDGERECHTEN


Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witlof - frietje
35

Canette (jonge eendenfilet)
Rode biet - porto jus - gekonfijt witlof - hazelnoot - girolle
pommes noisettes

36

Bloemkool Steak (veggie)
Pinda crumble - krokant ei - boerenkool - bloemkool - zwammetjes
29

Zeetong (+/- 350 gr) à la Meunière​
Beurre Noisette - amandel - friet - slaatje
46

Roodbaarshaas
Bouillabaisse jus - geprakte aardappel - gegrilde prei - vongolé
36

 

NAGERECHTEN

Tiramisu Shanky Whip
Mascarpone - Bastognekoek - chocolade
12

Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12


Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12

Kaasbord 'Elsen'
Zuurdesem - marmelade - noten
16


 
bottom of page