top of page

VOORGERECHTEN

Oesters - Zeeuwse Creuses n°2
 3stuks/15 of 6stuks/28

Oesters Ceviche style 
Radijs - komkommer - avocado - chili
3stuks/18 of 6 stuks/34

Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
11 (1st) - 17 (2st)

Tataki van Watermeloen (veggie) 
Faux gras van sesam - tomaat/venkel uitlek - burrata - cashew - kombu
19

Gegrilde Langoustines (2stuks)
Schuim van bisque - limoen - venkel - sesam - bulgur - zure room - framboos
26

Thaise Vittore Tartaar
Chili - koriander - Thaise Basilicum - sesam olie - stro patat - Sriracha mayo

22

 

HOOFDGERECHTEN


Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witloof - frietje
39

Rouget Barbet (met of zonder chorizo olie) 
Beluga linzen - basilicum - pijnboompitten - paprika - tomaat - courgette - pecorino
34

Libanese Falafel (veggie)
Labneh - koriander - zoete aardappel - wortel - tahin - za'atar - flatbread - Maldon
28

Lamsfilet​
M'hamsa couscous - dadel - zwarte pens - aubergine - citroen - kardemon 
appel - gember - munt
42

Zalmtartaar
Limoen - dille - mierikswortel - sjalot - radijs - zure room - komkommer - friet
38

 

NAGERECHTEN

Crema Catalana
9

Café Glacé 'OR koffie'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12


Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12

Huisgemaakte sablé citroentaart
Aardbei - citroenmousse - kampot peper - pistache meringue
14




 
bottom of page