VOORGERECHTEN

Bonbon van gerookte eend
mango ei - peperkoek biscuit - notensla
18

Breydelhamkroket (2st)
witloofsalade
14

Kroket van Brie & Truffel
walnoot - mosterd - notensla - rode biet
18

Oesters Zeeuwse Creuses nr.3
3 stuks   12
6 stuks   22

Sint-Jacobsvruchten
Vichyssoise – jonge prei – notencrumble - chili olie
19

Carpaccio van gerijpte entrecote
truffelmayo - raketsla - tomaat - parmezaan - olijf
18

HOOFDGERECHTEN


Steak flambé au poivre
Belgisch wit-blauw – pepersaus – slaatje – friet – mayo
29

Op vel gebakken kabeljauw
witloof – hazelnoot – grijze garnalen – geprakte patat
29

Mille Feuille salade (veggie optie mogelijk)
warme geitenkaas – appel – rozijn – peer – spek
24

Bouillabaisse ‘zoals het hoort’
toast – rouille – vis & schelpdieren
36

Op vel gebakken eendenborst
pastinaak - bospaddenstoelen – spruiten – Vlierbessensaus
29

Gegrilde butternut (Veggie)
risotto – gebrande wortel ‘Or’– salie olie – paddenstoelen
26

NAGERECHTEN

Dame Blanche
vanille ijs – Callebaut – chocolade crumble – Fleur de sel
12

Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12

Crème Brûlée
gebrande rietsuiker
9

Chocolade ‘Babelle’
chocolade biscuit – chocolademousse – frambozensorbet
14

Kaasselectie ‘Elsen’
desem – noten – chutney
14