top of page

VOORGERECHTEN
Oesters - Zeeuwse Creuses n°2
3stuks/15 of 6stuks/28
Oesters Ceviche style
Radijs - komkommer - avocado - chili
3stuks/18 of 6 stuks/34
Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
11 (1st) - 17 (2st)
Tataki van Watermeloen (veggie)
Faux gras van sesam - tomaat/venkel uitlek - burrata - cashew - kombu
19
Gegrilde Langoustines (2stuks)
Schuim van bisque - limoen - venkel - sesam - bulgur - zure room - framboos
26
Thaise Vittore Tartaar
Chili - koriander - Thaise Basilicum - sesam olie - stro patat - Sriracha mayo
22
HOOFDGERECHTEN
Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witloof - frietje
39
Rouget Barbet (met of zonder chorizo olie)
Beluga linzen - basilicum - pijnboompitten - paprika - tomaat - courgette - pecorino
34
Libanese Falafel (veggie)
Labneh - koriander - zoete aardappel - wortel - tahin - za'atar - flatbread - Maldon
28
Lamsfilet​
M'hamsa couscous - dadel - zwarte pens - aubergine - citroen - kardemon
appel - gember - munt
42
Zalmtartaar
Limoen - dille - mierikswortel - sjalot - radijs - zure room - komkommer - friet
38
NAGERECHTEN
Crema Catalana
9
Café Glacé 'OR koffie'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12
Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12
Huisgemaakte sablé citroentaart
Aardbei - citroenmousse - kampot peper - pistache meringue
14
bottom of page