top of page

VOORGERECHTEN

Oesters - Zeeuwse Creuses n°2
 3stuks/15 of 6stuks/28

Oesters Ceviche style 
Radijs - komkommer - avocado - chili

Breydelhamkroket (1st) of (2st)
Breydelham - Belgische kazen - witloof - veldsla
10 (1st) - 16 (2st)

Huisgemaakte Artisjok Ravioli (veggie) 
Olijf - lamsoor - Grana Pandano - verjus - gemarineerde artisjok
21

Escabeche van Gegrilde Sardines
Tomaat - avocado - olijf - puntpaprika - chili
19

Tonijn Carpaccio 
Perzik - Priorat Natur - limoen

21

 

HOOFDGERECHTEN


Steak au Poivre
Diamanthaas van Belgisch w/b - pepersaus - witlof - frietje
36

Kabeljauw à la Barigoule 
Artisjok - kappers - groene linzen - gerookt spek
36

Venkel Risotto (veggie)
Gepofte tomaat - Grana Pandano - basilicum
28

Kalfs Zesrib Bearnaise
Groene asperges - sla hart - krieltjes
42

Schotse Zalmtartaar
90% Schotse verse zalm - 10% huisgerookte zalm 
dille - sjalot - friet

36

 

NAGERECHTEN

Crème Brulée
9

Café Glacé 'OR'
mokka - vanille - koffie 'OR' - speculaas
12


Dame Blanche
vanille ijs - Callebaut - chocolade crumble - Fleur de sel
12

Lemon curd mousse
Framboos - witte chocolade - meringue
14


 
bottom of page